UNATOČ PROBLEMIMA I EGZODUSU IGRAČA Nema gašenja, MNK Hercegovina ide dalje

FC Mostar Stari Grad MNK Hercegovina
hercegovina.info

Nakon fantastične sezone u kojoj osvojena dupla kruna i ostvaren plasman u Ligu prvaka, MNK Hercegovina upao je u neočekivane probleme. Klub s Pecare zapao je u upravljačku krizu s obzirom da su ga napustila dvojica utemeljitelja Marin Ćorluka i Stanko Ivanković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FC Mostar Stari Grad MNK Hercegovina

Nakon toga pojavila se skupina novih ljudi koja je prema našim informacijama bila voljna preuzeti klub, no do toga ipak nije došlo, pa je klub sada ostao samo na leđima predsjednika Ivana Zeljke, trećeg utemeljitelja MNK Hercegovina. 

MNK Hercegovina, Mile Zelenika

U cijeloj priči zaredali su odlasci igrača koji nisu mogli ostati u neizvjesnosti hoće li klub nastaviti dalje funkcionirati pa su u završnici prijelaznog roka, koji traje još dva dana, odlučili pronaći nove sredine. 

Tako je Ante Ćoruka pojačao drugoligaša Ramu koji ima ozbiljne ambicije ulaska u Premijer futsal ligu BiH, Ivan Peko prešao je u redove Mostar Starog Grada baš kao i Edi Marić, Darko Ivanković po drugi put je obukao dres Sloge iz Uskoplja. Klub je napustio i Blago Gašpar, ali i dugogodišnji kapetan Mario Pavo Mikulić.

FC Mostar Stari Grad MNK Hercegovina

U kuloarima se zbog svega posljednjih dana pričalo i o gašenju kluba i kako on neće nastaviti natjecanje u Premijer futsal ligi BiH. No, do toga neće doći što nam je potvrdio i predsjednik Ivan Zeljko.

"Klub nastavlja dalje i neće biti gašenja. Odgođena je utakmica prvog kola protiv Radnika, pa prvenstvo za nas počinje 9. listopada", kazao je kratko Zeljko za Hercegovina.info i dodao kako iako je ostao sam neće dozvoliti gašenje kluba.

MNK Hercegovina

Jedina ispravna i razumna odluka. Jer krize rezultata, upravljanja i finacijskog stanja će biti, ali mora biti i kluba. Bila bi prava šteta da Hercegovina ostane bez jednog kluba koji je u kratkom razdoblju ostvario fantastične rezultate i napravio velike stvari. Možda s lošijim rezultatima i bez trofeja u novoj sezoni, ali MNK Hercegovina ide dalje.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.