FOTO  Mostar Stari Grad uvjerljiv protiv novog premijerligaša

Mostar Stari Grad Željeznica
Hercegovina.info

U 2. kolu Premijer futsal lige Bosne i Hercegovine FC Mostar Stari Grad Staklorad Futsal uvjerljivo je svladao novog premijerligaša ekipu Željeznice rezultatom 5:1. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uoči same utakmice održana je minuta šutnje za sve stradale u poplavama u Bosni i Hercegovini. Treba istaknuti i kako je cijeli prihod utakmice namijenjen za pomoć Dini Begiću, nogometašu iz Jablanice koji je izgubio trudnu suprugu, a on i kćerkica Dalal su ostali i bez kuće.

Mostarci su utakmicu odveli na svoj mlin već u prvim minutama. U 5. minuti na semaforu je pisalo 3:0. 

Najprije je u 3. minuti mrežu gostiju načeo Kalajdžić. Minutu kasnije strijelac je bio Radmilović, dok je u 5. minuti strijelac bio Baručija.

Prije samog odlaska na odmor svoj drugi pogodak na utakmici postigao je Kalajdžić, te se rezultatom 4:0 otišlo na odmor.

U nastavku utakmice vidjeli smo još dva pogotka, po jedan na svakoj strani. Najprije je prvi povijesni pogodak za Željeznicu postigao Radin, dok je za potvrdu pobjede Mostaraca u 32. minuti precizan bio Bilal Jelić

Mostar Stari Grad: Momčilović, Kalajdžić, Arnautović, Aladžić, Marić, Mušanović, Grbešić, Ćatić, Baručija, Sesar, Peko, Radmilović, Jelić

Željeznica: Balaš, Ramić, Bjelica, Elez, Minić, Šarić, Radojević, Radin, Drina, Godinjak, Lučanović, Kovačević, Jusić

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.