FOTO  Andrej Vištica briljirao u Mustang utrci, Vrvilo Baučić najbolja među ženama

Wild Horses Trail Livno
Hercegovina.info

Danas je u organizaciji Hajdučke družine održano drugo izdanje trail utrke pod nazivom Wild Horses Trail. Start i cilj trke su bili u selu Podgradina kod Livna. Natjecanje je održano na planini Kamešnica na tri distance: Poni (7 km i 550 m uspona), Lucky Luke (17 km i 1300 m uspona) i Mustang (27 km i 2050 m uspona).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U kategoriji Poni u muškoj konkurenciji najbrži je bio Ivan Roguljić, a u ženskoj Nikolina Oreb. Najbolji u Lucky Luke trci su bili Alen Bikić u muškoj konkurenciji i Jasna Maričić u ženskoj konkurenciji.

Sadržaj se učitava...

Najbolju u Mustang, ujedno i najtežoj trci su bili Andrej Vištica u muškoj konkurenciji i Ivana Vrvilo Baučić u ženskoj konkurenciji.

Andrej Vištica, europski prvak u dugom triatlonu iz 2013. godine, postigao je brojne uspjehe uključujući tri postolja na službenim Ironman utrkama i 12 naslova prvaka države. Njegova motivacija leži u stalnom pomicanju vlastitih granica, što je i ključ njegovih izvanrednih rezultata.

"Jedanaest godina sam se profesionalno bavio triatlonom, a nedavno sam završio tu karijeru i prebacio se na trail. Do sada nisam nikad bio na Kamešnici, zaista je pogled s grebena spektakularan na obje strane i Kamešnica je super, ovo je najljepša staza na kojoj sam bio", rekao je pobjednik Mustang-a za Hercegovina.info.

Kompletne rezultate možete pogledati na ovom linku: https://www.stotinka.hr/hrv/dogadjaj/2315