ZRINJSKI, ŽELJEZNIČAR, ŠIROKI, HAJDUK Katastrofa u BiH ujedinila nogometne klubove

Minuta šutnje
Arhiva/Hercegovina.info

Katastrofa koja se dogodila u sjevernoj Hercegovini, točnije na području Jablanice, u kojoj je smrtno stradalo 14 osoba, ujedinila je danas brojne u regiji. Apeli za pomoć, ali i sama pomoć stižu sa svih strana. Svi su se solidarizirali sa stanovništvom ove hercegovačke općine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podršku pružaju i sportaši, odnosno sportski kolektivi. 

Tako su poruke podrške poslali brojni klubovi iz Bosne i Hercegovine.

Među brojnima se oglasio i HŠK Zrinjski.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Naše misli i molitve su uz tragično stradale i njihove obitelji kao i sve one koji se bore s teškim prirodnim nepogodama koje su pogodile Bosnu i Hercegovinu", objavili su iz HŠK Zrinjski.

Posušje i Široki Brijeg koji su večeras trebali igrati derbi na Mokrom Docu poručili su kako dijele tugu i bol sa svim unesrećenima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"U mislima i molitvama dijelimo tugu i bol sa svim unesrećenima u katastrofalnim poplavama prouzročenim jakim nevremenom širom Bosne i Hercegovine", poručili su s Pecare.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Naše misli i molitve su uz sve one koji su danas tragično stradali i njihove obitelji, kao i uz sve one koji se bore s trenutnom situacijom koja je pogodila Bosnu i Hercegovinu. Dijelimo tugu i bol sa svim unesrećenima u ovim nezapamćenim poplavama prouzročenim jakim nevremenom širom zemlje", priopćili su pak iz HŠK Posušje.

Velež poručio ugroženima da nisu sami.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

U ovim iznimno teškim trenucima koje proživljavaju stanovnici bosanskohercegovačkih gradova, FK Velež želi iskazati solidarnost, empatiju i podršku svima kojima je ona sada najpotrebnija.  Svjesni smo da riječi ne mogu vratiti izgubljene živote niti nadoknaditi materijalnu štetu, ali želimo poslati poruku zajedništva i solidarnosti. Zajedno ćemo prebroditi ovu krizu, kao što smo to činili mnogo puta ranije. Niste sami", stoji u poruci Veleža.

Željezničar pozvao na donacije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

U ovim teškim trenucima, Fudbalski klub Željezničar šalje poruku podrške i solidarnosti, te moli sve navijače da pozovu humanitarni telefonski broj 17039 i doniraju 2 KM za unesrećene u poplavama. Svi smo svjesni izazova s kojima se suočavate i želimo da znate da niste sami. Ostanite jaki i hrabri.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"FK Sarajevo izražava sućut obiteljima stradalih u nevremenu koje je zahvatilo Bosnu i Hercegovinu. Pozivamo sve naše navijače, simpatizere ali i sve druge građane koji su u mogućnosti da se uključe u akcije spašavanja i pomoći stradalim u suradnji s nadležnim institucijama. FK Sarajevo će osigurati pomoć i podršku našim sugrađanima u koordinaciji s relevantnim tijelima u skladu sa svojim mogućnostima. Budimo solidarni i ujedinjeni u odgovoru na ovu veliku nesreću koja nas je pogodila", poručeno je s Koševa.

Poruka je stigla i iz splitskog Hajduka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"HNK Hajduk Split izražava duboku sućut svim obiteljima pogođenim tragičnim posljedicama prirodnih nepogoda koje su zahvatile Bosnu i Hercegovinu. Naše misli i molitve su uz sve stradale, kao i one koji se trenutno bore s teškim okolnostima", poruka je s Poljuda.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.