ZRINJSKI PROTUTNJAO GABELOM Plemići puni samopouzdanja čekaju europski uzvrat protiv Bugara

Zrinjski gošk
HŠK Zrinjski

NK GOŠK iz Gabele ugostio je HŠK Zrinjski u utakmici drugog kola WWin lige Bosne i Hercegovine. Zrinjskom je nakon što je prvo kolo odgodio zbog europskih obveza ovo bila prva utakmica u domaćem prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zrinjski je dominirao u svim segmentima, a utakmica je završena rezultatom 1:4.

Plemići su furiozno započeli utakmicu. Zrinjski je poveo već u prvoj minuti. Tomislav Kiš je poslao loptu do Besarta Abdurahimija, koji je bio precizan i doveo goste u vodstvo.

U 38. minuti domaćini su izjednačili preko Ivana Ikića, bivšeg igrača Sarajeva, čime su vratili ravnotežu na teren. Na poluvrijeme se otišlo sa 1:1. U drugom poluvremenu Zrinjski je dodao gas i GOŠK više nije imao nikakve šanse.

Najprije je u 51. minuti Matija Malekinušić lijepo asistirao Tomislavu Kišu, koji je pogodio za 2:1.

Zrinjski Gošk

Deset minuta kasnije, Mario Tičinović je ubacio loptu u kazneni prostor, a Nardin Mulahusejnović je postigao gol glavom, povećavši prednost Zrinjskog.

Mizić je kod domaćina najprije dobio jedan žuti karton u 70. minuti, da bi samo sedam minuta kasnije dobio i drugi čime je GOŠK ostao sa 10 igrača na terenu.

U 79. mladi Antonio Prskalo mijenja Mulahusejnovića, a već u 85. minuti nakon sjajne akcije isti igrač se upisuje u strijelce.

Zrinjski Gošk

Igrači Marija Ivankovića rutinski su priveli utakmicu kraju kako bi uštedjeli snagu za uzvrat protiv Boteva iz Plovdiva u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu. GOŠK-u je ovo drugi poraz u dvije utakmice i Gabeljani će se morati trgnuti, iako je još početak sezone.

Standings provided by Sofascore

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.