ZAOSTALE UTAKMICE PREMIJER LIGE Zrinjski se nada pobjedi u Mostaru, ali ujedno i dobroj predstavi Igmana

Zrinjski Borac

Dvije zaostale utakmice Premijer lige Bosne i Hercegovine igraju se danas u Konjicu i Mostaru, a sastaju se Igman i Borac te Zrinjski i Radnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Susreti su trebali biti ranije odigrani, no otkazani su zbog europskih obveza momčadi iz Mostara i Banje Luke.

'Plemići' su trenutačno na vrhu tablice s 19 bodova iz sedam utakmica, a Borac je s istim brojem utakmica na četvrtom mjestu i tri boda manje. Obje momčadi imaju jednu ili dvije utakmice manje u odnosu na ekipe iz Sarajeva koje se trenutačno nalaze na 2. i 3. mjestu.

Borac je nakon poraza od Sarajeva upisao tri vezane pobjede i ukoliko danas slavi u Konjicu prestići će Sarajevo i Željezničar te se smjestiti na drugo mjesto u prvenstvu.

S druge strane, zahuktali Igman se nalazi u još boljoj formi s četiri uzastopne pobjede zbog kojih je ekipa Husrefa Musemića smještena u gornji dio tablice , na šestom mjestu. 

I lider na tablici Zrinjski ima tri vezane pobjede te ukoliko i danas slavi izvjesnu pobjedu protiv Radnika imat će četiri boda više od drugoplasiranog Sarajeva.

Radnik je pobjedom nad Slobodom nakratko prekinuo niz poraza, ali je u prošlom kolu ponovno poražen od Borca pa su pali na osmo mjesto. Težak zadatak će imati i danas protiv favoriziranog Zrinjskog, ali ekipa iz Bijeljina sigurno ima svoj plan.

Obje utakmice su u direktnom TV prijenosu na kanalu Arena 1 Premium.