'VOJNIK KLUBA' Kapetan Denis Zvonić iz kopački došao na mjesto sportskog direktora

Denis Zvonić

Dojučerašnji kapiten Veleža Denis Zvonić završio je nogometnu karijeru i odmah postao direktor "Rođenih".

Upravni odbor tima je odlučio imenovati Zvonića, pravog "vojnika" kluba za novog direktora.

Dojučerašnji kapetan kluba prihvatio je ponudu Upravnog odbora FK Velež da po okončanju svoje nogometne karijere ostane dijelom veležove crvene obitelji, te preuzme novu ulogu – direktora "Rođenih" i tako ostane vjeran svom matičnom timu.

Odigrao 329 utakmica za "Rođene"

U nazočnosti zamjenika predsjednika Upravnog odbora FK Velež Admira Rahimića danas je u Press Room-u stadiona Rođeni potpisan ugovor kojim se Denis Zvonić imenuje za novog direktora FK Velež.

Denis Zvonić rođen je 8. veljače 1992. godine u Mostaru. Prošao je sve omladinske selekcije kluba da bi svoj debi upisao u sezoni 2010/2011. Osim kratkog razdoblja provedenog u Zvijezdi iz Gradačca, za koju je odigrao 15 utakmica cijelu svoju igračku karijeru posvetio je svom najdražem crvenom dresu.

Svoje minute zabilježio je i u dresu mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine, a bilo je to 2013. godine kada je mlada selekcija igrala protiv odgovarajuće selekcije Crne Gore.

U svojoj karijeri odigrao je 329 meča u dresu Rođenih te se 34 puta upisao u listu strijelaca.

Sada već bivši kapetan Rođenih dva puta je tokom svoje karijere podizao pehar. U sezoni 2018/19 FK Velež je bio prvoplasirani tim Prve lige FBIH, dok je u sezoni 2021/22 podigao pehar pobjednika Kupa BiH.