VELIKO POJAČANJE NA PECARI Ivan Jukić novi igrač Širokog Brijega

Ivan Jukić potpisao za Široki Brijeg
NK Široki Brijeg

Krilni napadač Ivan Jukić potpisao je dvogodišnji ugovor s NK Široki Brijeg. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako sam sretan i ponosan što sam potpisao za ovaj klub. Zahvaljujem se upravi i treneru na ukazanom povjerenju. Nadam se i vjerujem kako ću ukazano povjerenje opravdati svojim igrama na terenu", rekao je Jukić, koji na Pecaru dolazi kao slobodan igrač.

Veliko pojačanje Plavo-bijelih nakon današnjeg potpisa ugovora otkrio je kako u Široki Brijeg dolazi s visokim ambicijama.

"Klupske i moje osobne ambicije se podudaraju. Želimo europske utakmice vratiti na Pecaru. Želimo biti konkurentni u ligi i kupu te dosegnuti najviše moguće ciljeve. Nestpljivo čekam pridružiti se novim suigračima i da zajedno krenemo u nove pobjede", naglasio je Jukić.

Dvadesetosmogodišnji Vitežanin profesionalnu karijeru je počeo u RNK Split u najjačem rangu hrvatskog nogometa. Kasnije je igrao za NK Imotski, Koronu iz Kielcea u Poljskoj te FK Sarajevo.
Ivan Jukić je posljednji angažman imao u HŠK Zrinjski Mostar u kojem je proveo nepune tri godine.

Podsjetimo, još ranije u ovom prijelaznom roku u Široki Brijeg su stigli Damir Zlomislić, Zvonimir Kožulj i Matej Senić koji su prošle sezone branili boje Zrinjskog, dok je u suprotnom smjeru prije nekoliko dana otišao kapetan Širokog Brijega Marijan Ćavar.