FOTO/VIDEO  Zrinjski pogotkom Mulahusejnovića slavio protiv Veleža u gradskom derbiju

Mulahusejnović
HŠK Zrinjski

Nogometaši HŠK Zrinjski slavili su večeras u gradskom derbiju protiv Veleža rezultatom 0:1. Čovjek odluke za Plemiće bio je Mulahusejnović u 33. minuti susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Veleža Irfan Buz odlučio se na teren poslati momčad u sastavu: Hadžikić, Oreč, Halilović, Pršeš, Hrkač, Mlinarić, Šturm, Jevtović, Vehabović, Mehremić, Milak.

Velež Zrinjski

Mario Ivanković odlučio se za sljedeću jedanaestoricu: Hadžikić, Oreč, Halilović, Pršeš, Hrkač, Mlinarić, Šturm, Jevtović, Vehabović, Mehremić, Milak

Utakmica se igrala po teškim uvjetima s obzirom na jaku kišu koja večeras pada u Mostaru. Unatoč tome, teren je bio u dobrom stanju.

Velež Zrinjski

Na stadionu Rođeni okupili su se domaći navijači, dok je gostujućim Ultrasima MUP Hercegovačko-neretvanske županije zabranio dolazak na utakmicu.

Prvi je na utakmici zaprijetio Velež u 23. minuti kada je glavom pucao Hrkać, ali lopta odlazi pokraj vrata Marića.

Zrinjski je poveo u 33. minuti. Nakon Mulahusejnović je pucao glavom, a lopta se od vratnice, pa od Hadžikića odbila u mrežu.

Sadržaj se učitava...

U 40. minuti na ubačaj Tičinovića pucao je Malekinušić, ali lopta odlazi pokraj vrata. Do kraja poluvremena vidjeli smo još udarac Topića koji je obranio Hadžikić.

Početkom nastavka prvi je zaprijetio Halilović, ali Marić je bez problema ukrotio njegov udarac.

Ništa puno nismo vidjeli do 72. minute kada je pokušao Mlinarić, ali loše je pucao nogometaš Veleža. U 84. minuti pokušao je i Oreč, ali Marić je to bez problema uhvatio.

Velež Zrinjski

U sudačkoj nadoknadi, u 91. minuti, pucao je Ćuže na dodavanje Jurilja, ali pogodio je igrač Zrinjskog samo vanjski dio mreže. Minutu kasnije ponovno je dobru priliku imao Zrinjski. Sada je Ćuže uposlio Jurilja, a njegov udarac brani Hadžikić.

Bila je to ujedno i posljednja prilika na utakmici u kojoj ne na kraju Zrinjski osvojio nova tri boda i ponovno došao na prvo mjesto prvenstvene ljestvice.

Standings provided by Sofascore

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.