TRENER POSUŠJA 'Ove utakmice su nepredvidive'

Duško Vranešević HŠK Posušje
HŠK Posušje

U okviru desetog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine sutra je na rasporedu susjedski hercegovački derbi između Posušja i Širokog Brijega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posušje je u posljednjem susretu poraženo od Željezničara rezultatom 1:0, dok je Široki Brijeg u sjajnoj utakmici na Pecari odigrao neriješeno s FK Sarajevo, 3:3. Utakmicu su sa strane Posušja danas najavili trener Duško Vranešević i Ivan Marić.

"Sutra nas očekuje vrlo teška utakmica protiv NK Široki Brijeg. To je klub s bogatom tradicijom, i sigurno će tražiti puni plijen kako bi se izdigli iz krize. Mi smo Posušje. Na Mokrom Docu, uz podršku naših navijača, nikome nije lako, stoga pozivam sve da nam pruže snažnu podršku, jer mojim igračima je potrebna energija s tribina", istaknuo je Vranešević.

"Ove utakmice su nepredvidive, često pobijedi ekipa koja ima više energije i volje. Idemo zajedno po bodove", poručili su Vranešević i Marić na press konferenciji.

Derbi susret počinje u 18 sati, a na centru će biti Armin Kukić iz Bugojna. Pomoćnici su mu Arnel Novalić iz Doboj Istoka i Goran Ilinčić iz Prijedora. U VAR sobi bit će Darko Gedžić iz Brčkog i Amer Macić iz Mostara.