TORCIDA, BOYSI, KOHORTA, ARMADA Hrvatske navijačke skupine postigle dogovor

Hrvatski navijači

Iz navijačkog svijeta stiže važna obavijest. Naime, na domaćim utakmicama reprezentacije navijanje će ubuduće voditi skupina koja je iz tog grada. Tako Kohortu čeka zadatak vođenja atmosfere na večerašnjoj utakmici Hrvatske i Poljske koja se igra na rasprodanoj osječkoj Opus Areni (početak u 20.45 sati, prijenos Nova TV).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Boysi će potom preuzeti štafetnu palicu protiv Škotske u Zagrebu u utakmici koja će se na stadionu u Maksimiru odigrati 12. listopada. Zatim će Torcida voditi navijanje protiv Portugala na svom Poljudu 18. studenoga i u zadnjem susretu "kockastih" u skupini Lige nacija zaključiti godinu reprezentacije na domaćim terenima, prenosi Slobodna Dalmacija.

Navijačke skupine najvećih hrvatskih klubova već su se na velika vrata vratile na utakmice reprezentacije na ovogodišnjem Europskom prvenstvu u Njemačkoj. Torcida, Boysi, vinkovački Ultrasi, Šibenski Funcuti, Armada, Kohorta, Tornado... bili su na utakmicama Hrvatske i zajedno navijali. Pritom je vladao i pakt o nenapadanju.

Sada se otišlo još i korak dalje što je odlična vijest. Navijači su pritom bili najzaslužniji za atmosferu koja je bila napravljena na stadionima u Berlinu, Hamburgu i Leipzigu. Sve je podsjećalo na one prve godine hrvatske reprezentacije nakon stjecanja samostalnosti, prve utakmice "kockastih". Izostao je samo barem malo bolji rezultat njihovih ljubimaca na terenu.