VIDEO  Sve su oči bile uprte u mladog Endricka, a onda je Modrić pokazao zašto je među najboljima na svijetu

Luka Modrić Endrick

Nogometaši Real Madrida nalaze se u Sjedinjenim Američkim Državama na pripremama za novu sezonu. U sinoć odigranoj utakmici poraženi su od Milana 0:1, u susretu u kojem je Luka Modrić premijerno kao prvi kapetan momčadi vodio svoj tim i u kojem je debitantske minute za Real odigrao Endrick. Utakmica igrana u Chicagu je riješena golom koji je u 55. minuti postigao Samuel Chukwueze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić je odigrao prvih 45 minuta utakmice i odradio ih je statistički savršeno. U odigranoj minutaži bez greške je dijelio lopte suigračima pa ostaje zapisano da je imao 28/28 u predaji, ali i 4/4 u dugim loptama i 2/2 u duelima na travi. Ono što se posebno izdvaja iz utakmice na društvenim mrežama je jedan njegov potez iz sredine prvog poluvremena.

Navijači oduševljeni

Već davno opjevanim vanjskim dijelom noge jednim je dodavanjem iz igre izbacio pola Milanove ekipe i u šansu gurnuo Frana Garciju. Ponovno je time oduševio navijače koji po društvenim mrežama ostavljaju oduševljene komentare.

"Ovo izgleda tako jednostavno da vjerojatno svi misle da to mogu izvesti", "Klasa", "Modrićeva dodavanja vanjskom su poezija. Trebala bi biti izložena u svim nogometnim akademijama i školama širom svijeta", "Nevjerojatno kako je svladao ovaj udarac", neki su od komentara.

Kapitena Modrića u ovoj utakmici zamijenio je Cesar Palacios, još jedno novo lice u Realovom dresu. Uz njega i Endricka, prve minute za Real upisali su i Asencio, Joan Martinez i Jeremy de Leon.