STIGAO IZ ZRINSKOG Mladi branič potpisao za Široki Brijeg

Patrick Stanić
NK Široki Brijeg

Patrick Stanić novo je pojačanje u obrani Širokog Brijega. Dvadesettrogodišnji Ivankovčanin potpisao je dvogodišnji ugovor, a može igrati na pozicijama središnjeg braniča i lijevog bočnog igrača.
Prve nogometne korake napravio je u Bedemu iz rodnog Ivankova, odakle je vrlo brzo prešao u školu nogometa vinkovačke Cibalije. U Cibaliji je igrao za kadetsku momčad da bi u sezoni 2017./2018. prešao u juniorsku momčad Osijek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U seniorskoj karijeri igrao je za Cibaliju, Osijek II te prošle sezone za Zrinski iz Jurjevca.

"Veliko mi je zadovoljstvo što sam postao dio NK Široki Brijeg koji ima tradiciju i odlične navijače. S nestrpljenjem očekujem izazove koji me očekuju u ovoj sezoni i predan sam davanju svojeg maksimuma kako bih doprinio uspjehu tima", kazao je Stanić i naglasio kako je dolaskom na Pecaru napravio iskorak u svojoj karijeri.

"Ovo je važan korak u mojoj karijeri i vidim ga kao priliku za osobni i profesionalni rast. Veselim se suradnji s novim suigračima i stručnim stožerom. Uvjeren sam kako ćemo zajedno ostvariti odlične rezultate i donijeti radost za naše navijače. Vjerujem u naporan rad i ustrajnost. Siguran sam kako ćemo kao momčad pokazati svoju snagu i potencijal na terenu", naglasio je Stanić.