PROMJENE U VELEŽU Poznato zašto je smijenjen Čanadi, tko će voditi momčad protiv Širokog i kada stiže novi trener

Damir Čanadi Velež
FK Velež

Nakon što je na klupi bio samo tri utakmice, Damir Čanadi dobio je otkaz u Veležu. Mostarski klub odlučio je ekspresno završiti suradnju s austrijsko-hrvatskim stručnjakom, praktički prije nego je i raspakirao svoje kofere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako doznaje Hercegovina.info, uprava kluba je smijenila Čanadija zbog loše atmosfere u momčadi, a koju su prouzročila tri loša rezultata Rođenih. 

Najprije je Čanadijeva momčad u 1. kolo Konferencijske lige odigrala na Grbavici neodlučeno protiv Intera iz Andore (1:1), da bi u uzvratu doživjela potpuni debakl izgubivši rezultatom 5:1.

Nakon toga je stigao i početak Premijer lige BiH. Utakmica prvog kola između Borca i Veleža je odgođena zbog europskih izazova Banjalučana, a onda je Velež u Mostaru izgubio od Željezničara (1:2)

Podsjetimo, nakon teškog poraza u Andori Čanadi je odlučio da više ne računa na kapetana Nermina Haskića, Omara Pršeša i Asmira Suljića.

Sve navedeno, kako smo i napisali, odrazilo se na atmosferu u i oko kluba, pa je došlo do rastanka.

U nedjelju Velež igra hercegovački derbi na Pecari kod Širokog Brijega, a kako nam je potvrđeno momčad će s klupe voditi pomoćnici, sada već bivšeg trenera, Semir Merzić i Avdo Kalajdžić.

Kako doznajemo, Velež će novog trenera dobiti već početkom sljedećeg tjedna.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.