PRIJATELJSKI SUSRET Hajduk protiv Širokog Brijega slavio sa 3:0

hajduk Široki
HNK Hajduk

Hajduk je pobijedio 3:0 Široki Brijeg u prijateljskoj utakmici koja se igrala na Poljudu. Golove su zabili Marko Capan, Madžid Šošić i Roko Brajković. Hajduk je cijelo prvo poluvrijeme bio bolji, a prednost je kapitalizirao u drugoj minuti sudačke nadoknade prvog dijela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gol za vodstvo zabio je Marko Capan. Nakon kornera Livaja je pucao škaricama, nakon toga je lopta odbijena do Uremovića koji je također pucao, a nakon bloka Capan je potegnuo s ruba kaznenog prostora. Lopta je prošla kroz šumu nogu i završila u mreži gostiju.

Madžid Šošić zabio je u 59. minuti za 2:0. Bruno Durdov je dobio sjajnu loptu na desno krilo. Pucao je lijevom nogom prema drugoj stativu, a na loptu je naletio Šošić i gurnuo je u mrežu za sad već veliko vodstvo Hajduka.

U 76. minuti zabio je za 3:0 Roko Brajković. Noa Skoko je zakasnio na dodavanje s desne strane, no Brajković je stigao iz drugog plana i pogodio za povećanje vodstva Hajduka. Krilni napadač Hajduka zabio je tako drugi gol u dvije različite utakmice u istom danu, budući da je Hajduk jutros igrao još jednu prijateljsku utakmicu protiv Croatije iz Zmijavaca.