PREKINUO NAGAĐANJA Edin Džeko potvrdio gdje će igrati iduće sezone

Edin Džeko
NS BiH

Fenerbahçe je zaključio svoje pripremne utakmice uoči nove sezone, koja za njih započinje idućeg tjedna utakmicom protiv Lugana u drugom pretkolu Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Momčad velikog Josea Mourinha pokazala je veliki napadački potencijal u posljednje dvije utakmice zabivši devet golova, a posebno se istaknuo Edin Džeko, koji je postigao tri pogotka, piše Gol.hr.

Nakon završetka prošle sezone počele su se pojavljivati špekulacije o mogućem Džekinu odlasku iz Fenerbahçea nakon samo jedne sezone, a nekoliko klubova pokazalo je interes za njega.

Iskusni bosanskohercegovački reprezentativac prvo je bio povezivan s odlaskom u Saudijsku Arabiju, a potom su mediji počeli špekulirati o njegovu dolasku u Hajduk.

Dolaskom Mourinha u Fenerbahçe očekivalo se da će to Dijamanta izgurati van iz kluba, ali s vremenom je postalo jasno da Džeko nema posebnu želju otići. Dodatnu potporu toj pretpostavci daje i njegova forma u pripremama.

Iako je Fenerbahçe nedavno doveo Cenka Tosuna i pojačao konkurenciju u napadu, čini se da Džeko nema namjeru napustiti turski klub, što je potvrdio i objavom na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nakon sinoćnje pobjede protiv Hulla Džeko je napisao: "Lijepo je vratiti se kući", uz nekoliko fotografija s utakmice. Fenerbahçe je glavni dio priprema odradio u Austriji, a potom se vratio u Istanbul, gdje su sinoć igrali na svom terenu.