POSUŠJE NASTAVILO POBJEDNIČKI NIZ Radnik svladan na domaćem terenu

NK Posušje - Radnik Bijeljina

Nogometaši Posušja ostvarili su pobjedu na svom terenu u okviru 7. kola WWin lige Bosne i Hercegovine protiv Radnika iz Bijeljine, a konačan rezultat bio je 3:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvu priliku na utakmici imali su gosti iz Bijeljine. Mehanović je pokušao iznenaditi vratara Posušja, no lopta je otišla preko gola.

Domaći su svoju prvu pravu priliku pretvorili u pogodak. Igrala se 20. minuta kada je Pavković matirao vratara Radnika za vodstvo svoje momčadi, piše Sportsport.ba.

Gosti su u 35. minuti imali dobru priliku, ali je vratar domaće ekipe dobro reagirao.

Prava prilika se čekala sve do 52. minute kada Posušje postiže i drugi gol na utakmici. Petrović je ovoga puta bio strijelac.

Dobra šansa u 64. minuti. Galić je pogriješio i predao loptu Da Silvi, koji puca s 16 metara, no Galić je uspio obraniti.

Tri minute kasnije Pavković centrira s desne strane, ali lopta mu prelazi preko noge i završava na vanjskom dijelu mreže.

Velika prilika za Radnik da se vrati u utakmicu viđena je u 71. minuti. Pantelić je pucao glavom sa sedam metara, ali nije bio precizan.

Vodstvo od 3:0 domaćima je donio Kobiljar. Nakon prelijepog centaršuta Čuljaka, Kobiljar matira vratara gostiju.

Do kraja utakmice Radnik je preko Pantelića s bijele točke uspio smanjiti na 3:1, no unatoč tome, Posušje je ostvarilo novu pobjedu i ostalo u vrhu tablice.