POSUDBA Bivši igrač Dinama i Rijeke stigao u Sarajevo

Domagoj Pavičić Sarajevo
Nel Paveltić/PIXSELL

Domagoj Pavičić do kraja sezone bit će na posudbi u Sarajevu, objavio je bosanskohercegovački prvoligaš. Hrvatski veznjak od prošle je godine član Arisa, a ugovor s grčkim klubom ima do ljeta 2026. U narednoj sezoni igrat će pod trenerom Zoranom Zekićem, čija se momčad nakon četiri kola nalazi na vrhu Premijer lige BiH s maksimalnih 12 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pavičić je igrao za mlađe uzraste Dinama, za čiju je prvu momčad upisao 74 nastupa, pet pogodaka i četiri asistencije te nekoliko puta bio starter u utakmicama Lige prvaka. Rijeka ga je 2017. dovela na posudbu, a zatim s njim potpisala trajni ugovor. U klubu s Kvarnera zadržao se do 2022. i zabilježio 175 nastupa, 20 pogodaka i 24 asistencije, prenosi Index.

S Dinamom osvojio šest trofeja, s Rijekom dva

U turskom Konyasporu bio je svega godinu dana. Nova sredina postao mu je Aris, u čijem je dresu dosad odradio samo šest nastupa. Uz spomenute klubove, bio je igrač Lokomotive i Dinama iz Bukurešta.

S Dinamom je četiri puta bio prvak Hrvatske i dvaput osvojio Kup, dok je s Rijekom također dvaput uzeo Kup. Pavičić je bio i mladi reprezentativac Hrvatske. Transfermarkt, stranica specijalizirana za vrijednosti nogometaša, procjenjuje ga na 600 tisuća eura.