FOTO  Pogledajte fotogaleriju s hercegovačkog susreta koji se igrao u Mostaru

FK Velež Igman

Velež i Igman jučer su bili jedini susret na rasporedu Premijer lige, a nakon utakmice momčad iz Konjica zasigurno može biti zadovoljnija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica je završila rezultatom 1:1, a sve što smo mogli vidjeti dogodilo se u prvom poluvremenu. 

U 33. minuti Mlinarić je domaćine doveo u vodstvo nakon ubačaja Milaka, a da Velež na pauzu ne ode s vodstvom pobrinuo se mladi Nurković koji je u posljednjim sekundama prvog dijela susreta poravnao na 1:1.

FK Velež Igman

U ostatku meča nije bilo značajnijih prilika, iako je Velež krenuo nešto ofenzivnije i bio češće na Igmanovoj polovici.

'Rođeni' su mogli i do pobjede u zadnjim sekundama susreta kada je sudac Petrović svirao najstrožu kaznu, no odlukom VAR sobe poništena je njegova odluka.

Mostarci tako nakon četiri odigrana kola imaju i isto toliko bodova što zasigurno ne raduje previše njihove navijače, pogotovo nakon blamaže u Europi i ispadanja od andorskog predstavnika. Nakon reprezentativne pauze idu na Tušanj gdje će ih dočekati ekipa Slobode koja uvjerljivo drži dno tablice.

FK Velež Igman

Momčad Husrefa Musemića mora biti zadovoljna bodom budući da im je ovo prvi bod u sezoni nakon uvodna tri poraza. Novu priliku za lov na bodove imat će u Bijeljini 14. 9. gdje će odmjeriti snage s domaćim Radnikom.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.