ODLUKA PADA U MOSTARU Botev svladao Zrinjski, Ćuže maestralno pogodio za Plemiće

Botev Zrinjski
HŠK Zrinjski

U prvoj utakmici 3. pretkola Konferencijske lige nogometaši HŠK Zrinjski poraženi su večeras kod Boteva iz Plovdiva rezultatom 2:1. Za domaće su večeras precizni bili Akere i Maraš, dok je pogodak nade za Zrinjski postigao Ćuže kojim Zrinjski ima aktivan rezultat pred uzvrat u Mostaru za sedam dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od prve minute domaći su izašli u sastavu: Bernat, minkov, Tamm, Conte, Balogiannis, Eto'o, Perera, Nwachukwu, Akere, Popov, Sekulić.

Botev Zrinjski

Mario Ivanković s druge strane na teren je poslao momčad u sastavu: Marić, Ćorluka, Barišić, Šunjić, Memija, Mlinar, Posavec, Ivančić, Malekinušić, Ćuže i Mulahusejnović.

Prvi su zaprijetili domaći u 10. minuti preko Akerea, no Marić je to obranio. Pet minuta kasnije stopostotna prilika za Zrinjski. Ćuže je sve sam napravio i išao sam na Bernata koji brani njegov udarac.

Botev Zrinjski

U 35. minuti domaći su poveli. Akere je uzeo loptu i pucao, a ona pogađa Ivančića i neobranjivo odlazi u mrežu Marića.

Sadržaj se učitava...

Poluvrijeme na stadionu 'Hristo Botev' završilo je rezultatom 1:0 za Botev.

Drugo poluvrijeme otvorio je Botev stopostotnom prilikom u 48. minuti. Sekulić je izašao sam pred Marića, a vratar Zrinjskog spašava svoju momčad.

Dobro je u 57. minuti prošao Matija Malekinušić i pokušao uposliti Kiša, ali nije ta lopta došla do napadača Plemića. Pucao je zato Kiš u 64. minuti, no sigurno to hvata Bernat.

U 70. minuti Ćuže je pokušao ubaciti, a pogodio je gredu. Bilo je to opasno po domaće. Dvije minute kasnije sjajno se za udarac izborio Mulahusejnović, a Bernat još ljepšom paradom to brani.

U 77. minuti Zrinjski dolazi do poravnanja, i to kakvim pogotkom. Lijepo se oslobodio svog čuvara Mario Ćuže i sjajno pogodio daljnji kut vratara domaćih.

Sadržaj se učitava...

No, radost Plemića je kratko trajala. Već u idućem napadu Maraš je nakon odbijanca lijepo pogodio rašlje Marića.

U 88. minuti Maraš je imao stopostotnu priliku. Izašao je sam pred Marića, a ovaj je još jednom pokazao svoju vratarsku klasu. Bila je to ujedno i posljednja velika prigoda na susretu koji je završio pobjedom Boteva. Odluka o prolasku dalje pada u Mostaru za sedam dana.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.