ODBIO PLAĆU OD 10 MILIJUNA EURA Niko Kovač neće preuzeti Al Shabab, želi karijeru nastaviti u Europi

Niko Kovač, Bayern

Niko Kovač bio je na rubu odlaska u Ujedinjene Arapske Emirate gdje je trebao potpisati ogroman ugovor. No, u zadnji trenutak bivši hrvatski izbornik se predomislio te je odbio vrtoglavih 10 milijuna eura po sezoni na dvije godine od Shabab Al-Ahlija, piše Telesport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iznenadilo je to sve jer Kovač je već viđen na letu za Bliski istok gdje je pregovarao u Dubaiju, ali sad je poznato zašto je išao u drugom smjeru. Kako navodi njegov agent Andy Bara, Kovač još ima sportskog motiva u Europi.

“Presudila profesionalna želja”

“Prema mojim saznanjima to je sigurno najveća ponuda jednom treneru u povijesti Ujedinjenih Arapskih Emirata”, rekao je Bara za Index. “Financijski uvjeti su bili fenomenalni.

Niko je dugo razmišljao, bio je na granici bi li ili ne bi prihvatio tu ponudu, ali na kraju je on i njegova ekipa koja ga prati na čelu s bratom Robertom procijenila da ih ipak vuče da naprave još neki rezultat u Europi.”

“U trenutku kad smo mislili da će taj posao sigurno biti završen, Niko je odlučio da bi ipak pričekao nešto u Europi, dodao je Bara, pa nastavio: “Smatram to korektnim i normalnim jer mi nismo ljudima iz kluba obećali ništa osim da ćemo doći na razgovor što smo i obavili. Na kraju je presudila Nikina profesionalna želja da nastavi raditi u Europi. On je sada odlučio preuzeti rizik i čekati zadovoljavajuću ponudu iz Europe”, rekao je Bara.

Eto, Dubai neće biti nova stanica nakon Hrvatske, Eintrachta, Bayerna, Monaca i Wolfsburga. Vidjet ćemo tko će mu se sljedeći obratiti…