VIDEO  Novi trener Veleža čeka transfere da kompletira momčad, nekoliko važnih igrača ozlijeđeno

Velež trening
FK Velež Mostar

Damir Čanadi, novi šef stručnog štožera Veleža, Rođene je preuzeo nakon nerazjašnjenog odlaska Deana Klafurića iz Vrapčića.

Mostarci se intenzivno pripremaju za novu sezonu, a Čanadi je govorio za klupsku televiziju.

"Došao sam na pola priprema. Imamo malo vremena do prve utakmice. Trenirali smo dva dana kako volimo sa ekipom koja je tu. Transfere još nismo napravili. To moramo sagledati, da sklopimo ekipu do idućeg tjedna", kazao je strateg Rođenih.

"Imamo dobar karakter, dobru svlačionicu, momci su skupa, dobro rade. Sigurno nam fali još kvaliteta u igračima, izgubili smo šest-sedam dosta dobrih igrača. Šteta što imamo još tri ozlijeđena igrača. Tu nam, poslije sezone, fali osam-devet igrača, ali moramo kompenzirati i raditi s onim što imamo. Momci se trude", navodi Čanadi.

Komentar je dao i kondicijski trener Mostaraca Tomislav Jurković, koji je govorio o ozlijeđenim igračima.

"Pripreme teku vrlo dobro. Sve ide po planu. U subotu nam se priključio novi trener. Obavili smo razgovore sa njim i brzo smo se međusobno prilagodili. Dao je do znanja što želi od nas i od igrača. Lohan i Oreč od prošle sezone vuku ozlijede, uskoro će biti spremni da normalno treniraju s ekipom. Od novih ozljeda, imamo Haskića, problemi s aduktorima, ali i to ćemo ubrzo sanirati. Imamo i Edinu (Vehabović, op. a.) nezgodnu ozljedu za nogomet, protiv Hajduka je slomio ruku. To nam je najveći problem što se tiče ozljeda", otkrio je Jurković.