NOVI DRES ROĐENIH Predstavljeni dresovi koje će za Velež proizvoditi renomirani proizvođač sportske opreme

Velež Puma
FK Velež Mostar

Svečanim potpisivanjem ugovora sa renomiranim njemačkim proizvođačem sportske opreme – kompanijom Puma, FK Velež je 8. srpnja 2024. godine okrenuo novu stranicu u svojoj povijesti i ušao u obitelj eminentnih europskih nogometnih velikana, priopćili su iz kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na gala večeri u Emporia Hotelu u Mostaru, FK Velež i brend Puma potpisali su značajno partnerstvo, nakon čega su službeno predstavljeni novi dresovi Rođenih za predstojeću sezonu.

Puma je simbol inovacije, slobode pokreta, kvaliteta i istinskog sportskog duha, svih onih vrijednosti koje i FK Velež dijeli sa novim partnerom. Ovaj ugovor ne samo da će obogatiti klupsku ponudu, već će i unaprijediti sposobnosti za ostvarenje još većih uspjeha na terenu.

“Prije svega željeli smo proširiti tržište i na regiju, točnije na Bosnu i Hercegovinu. Čast je i zadovoljstvo da smo imali priliku komunicirati sa ljudima iz Veleža. Ovo je veliki i prepoznatljiv klub, a naš motiv je bio da surađujemo sa jednim od najvećih klubova u Bosni i Hercegovini. Sretan sam da smo sve stigli u rekordno kratkom vremenu. Velež će u budućnosti imati dresove sa najkavlitetnijim materijalom, kao što imaju igrači Manchester city-ja ili Borusije Dortmund.” – izjavio je u ime kompanije Puma senior menadžer Armin Sulejmanović.

Potpisivanje ugovora s Pumom znači i da FK Velež ulazi u njihovu veliku obitelj skupa sa globalnim nogometnim gigantima kao što su Manchester City, AC Milan, Borussia Dortmund, Fenerbahce i brojni drugi. Istovremeno, FK Velež postaje prvi klub iz Bosne i Hercegovine koji će na svojoj opremi nositi amblem ovog renomiranog proizvođača sportske opreme.

“Ovo je najbolje potpisani sponzorski ugovor u povijesti FK Velež, ako izuzmemo Grad Mostar, Hercegovačko--Neretvansku županiju i Vladu FBIH.

Dva su razloga zašto je važno da imamo ugovor sa Pumom. Prvi je zato što je Puma premium brend a drugi je što je Fudbalski klub Velež prvi klub u novijoj povijesti Bosne i Hercegovine koji ima suradnju sa ovim brendom. Dobili smo jako kvalitetan sponzorski ugovor i to govori koliko je Velež prepoznat kao ozbiljan i respektabilan partner, u svakom smislu” – istaknuo je predsjednik Upravnog odbora FK Velež gospodin Senad Kevelj.

Novu garnituru dresova predstavili su igrači mostarskog tima Osman Hadžikić, Ante Oreč, Edis Nanić i Nermin Haskić. Gala večeri u Mostaru prisustvovale su brojne osobe iz javnog, sportskog, političkog, kulturnog i društvenog života Bosne i Hercegovine.