HŠK POSUŠJE IM CRNA MAČKA Sloboda nije slavila protiv Posušja već 15 godina, novi susret igraju u subotu

Posušje
HŠK Posušje

Nogometaši Slobode u subotu će imati priliku da pred svojim navijačima ostvare prvu ovosezonsku pobjedu u povratničkoj premijerligaškoj sezoni.
Na Tušanj dolazi ekipa Posušja koja je prvenstvo otvorila pobjedom nad Igmanom rezultatom 1:0. Tuzlaci su u natjecateljsku godinu krenuli porazom protiv Sarajeva na Koševu rezultatom 3:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slobodi ne ide u prilog ni to što se pred dvoboj s Posučacima kreirala negativna atmosfera, prije svega zbog raskida suradnje s Dinom Kalesićem, ponajboljim prvotimcem iz prošle sezone.

Navijači su nezadovoljstvo iskazali na društvenim mrežama, a kada se na to doda i rastanak s trenerom Zlatanom Nalićem tik pred start Premijer lige, onda je jasno da trener Marko Maksimović u svom debiju na Tušnju neće imati lagan zadatak.

Uz sve to, Slobodi u međusobnim ogledima s Posušjem ne ide baš najbolje.
U posljednjih šest utakmica Slobode i Posušja, četiri puta radovali su se Posušaci, a dva su meča završena bez pobjednika. Radi se o utakmicama odigranim u razdobolju od 2021. do 2023. godine.
Posljednji put se Sloboda radovala protiv Posušja prije 15 godina, kada su Crveno-crni odnijeli minimalnu pobjedu sa Mokrog doca.
Sloboda i Posušje igraju u subotu od 18.45 sati na stadionu Tušanj.