VIDEO  Navijači Borca na cajkaškom koncertu postavili poruku koja se sigurno neće svidjeti Grcima

FK Borac PAOK parola

Borac je nedavno gostovao u Grčkoj i poražen je s 3:2 od velikog favorita PAOK-a, zbog čega su značajno porasle nade Banjolučana da mogu napraviti malo sportsko čudo i proći u treće pretkolo, čime bi imali osiguran nastup u grupnoj fazi Konferencijske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U srijedu se očekuju pune tribine Gradskog stadiona, a već u petak mogle su se vidjeti gužve koje su nastale pred prodajnim mjestima. Svi hoće kupiti ulaznicu i da dođu na spektakl, te možda i svjedoče jednog od najvećih noći u povijesti slavnog kluba, piše Sportsport.

U međuvremenu, navijači Borca poslali su na jednom koncertu poruku Grcima. "Volimo grčku muziku, ali je***o PAOK u srijedu", pisalo je na paroli koja se mogla vidjeti u pozadini dok se veliki broj gostiju opuštao uz narodne pjesme.

Podsjetimo, utakmica Borac - PAOK igra se u srijedu od 21 sat. Prethodno je bh. prvak bio uspješniji na penale od albanskog prvaka Egnatije.

U međuvremenu je stigla potvrda da su otkazane, odnosno pomjerene za kasnije prve dvije uvodne utakmice Borca u Wwin ligi BiH, gdje izabranici Mladena Žižovića brane titulu i žele ponovno do finala Kupa.

Borac će, u slučaju da prođe PAOK, igrati protiv boljeg iz duela Malmö FF (SWE) ili KÍ Klaksvík (FRO). U slučaju eliminacije, seli u Europsku ligu i u trećem bi pretkolu tog natjecanja igrao protiv poražene ekipe, vjerojatno Klaksvika, što je zaista realna šansa da Banjolučani izbore grupnu fazu Konferencijske lige.