NASTAVAK PERIŠIĆEVE SAGE 'Vatreni' bi mogao u Zagrebu opet igrati HNL za siću

Ivan Perišić

Ivan Perišić pobjegao je iz Hajdukova kaosa otključavši izlaznu klauzulu ugovora s vlastitih 200 tisuća eura, u međuvremenu je trenirao u Rudešu, a prema kuloarskim glasinama nije hladan pred izazovom da jesen za minimalac odradi u Lokomotivi, čekajući da ga odande u siječnju pokupi neki saudijski ili katarski šeik koji u polusezoni dograđuje roster nogometnim VIP facama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema istim izvorima, oko "lokosa" se posljednjih mjeseci vrzma Šime Vrsaljko, danas ambasador HNS-a koji je nogometno prohodao na Kajzerici kao posuđeni Dinamov nogometaš i od ranih dana dijeli istu frekvenciju s Lokomotivinim gazdom Božidarom Šikićem. Pritisnuti sve višim troškovima servisiranja prvoligaškog pogona, "lokosi" su već izvjesno vrijeme u potrazi za mecenom, a Vrsaljko ima ambicije, planove i veze u bijelom svijetu...

Rakitićev ostanak bila bi senzacija

Bit će prava senzacija ako do navednog siječnja Ivan Rakitić ne krene Perišićevim putem za evakuaciju i prema Španjolskoj pošalje poruku "sálvame" - ljudi, spasite me prije nego što ovdje postane opasno, a još veća vijest bit će ostanak Gennara Gattusa na klupi splitskog kluba. Hajdukova sezona velikih transfernih valova, osmišljena kako bi rasplamsala navijačku euforiju do maksimuma, tako se već početkom rujna otela kontroli i prerasla u tsunami koji ruši sve pred sobom otvarajući Dinamu autocestu prema novom naslovu prvaka.