NAKON TEŠKOG PORAZA U ANDORI Trener Veleža prekrižio trojicu nogometaša, među njima i kapetana

Nermin Haskić
FK Velež

FK Velež ne živi ugodne dane nakon velikog šamara kojeg su dobili u Andori gdje su izgubili od tamošnjeg Intera Escaldesa s 5:1 i s ukupnih 6:2 ispali u prvom kolu Konferencijske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je najavljeno iz Veleža uskoro će se održati Skupština kluba na kojoj će biti poznata i sudbina uprave koja je, kako doznajemo, spremna staviti mandate na raspolaganje.

No, dobar dio krivnje pada i na igrače Veleža i predsjednik kluba Senad Kevelj najavio je kako će biti izrečene i kazne zbog ovog bolnog poraza.

Kako doznaje Hercegovina.info, trener Veleža Damir Čanadi je već odlučio na koje igrače više neće računati. Prema njegovoj odluci dres Rođenih više neće nositi kapetan Nermin Haskić, Omar Pršeš i Asmir Suljić.

Sva trojica navedenih bili su u početnoj postavi u Andori, a Haskić je promašio jedanaesterac pri rezultatu 0:0 nakon čega je utakmica otišla u drugom smjeru. Sigurno je kako kapetanu Veleža nije presudio jedan promašeni kazneni udarac, već druge stvari koje je najbolje s klupe vidio novi trener Veleža Damir Čanadi.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.