NAKON OSTAVKE SENADA KEVELJA Oglasio se Velež, imenovan i privremeni predsjednik

Stadion Rođeni FK Velež Mostar
hercegovina.info

Nakon jučerašnje ostavke predsjednika FK Velež Senada Kevelja, mostarski klub danas se oglasio priopćenjem u kojem je obavijestio svoje navijače, članove i javnost kako će klub nesmetano nastaviti svoj rad i kako njegovo poslovanje u bilo kojem segmentu neće biti ugroženo. Također, Velež je imenovao i v.d. predsjednika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ostavkom predsjednika Kevelja, ulogu prvog čovjeka kluba, kako to predviđa statut, privremeno će preuzeti zamjenik predsjednika FK Velež gospodin Admir Rahimić. U naredna tri dana, zamjenik predsjednika kluba,  gospodin Rahimić će zatražiti održavanje izvanredne Skupštine kluba, a nju bi u skladu sa statutom predsjednik Skupštine trebao sazvati u roku od 15 dana.

Treba napomenuti da članovima Upravnog odbora kluba mandati ističu danom održavanja Skupštine odnosno imenovanjem novog predsjednika.

Bez obzira na ostavku predsjednika Kevelja, preostali članovi Upravnog odbora kluba uvjeravaju javnost, ali i sve navijače Veleža da nemaju razlog za brigu, te da će jednakim entuzijazmom nastaviti svoj rad sve do imenovanja novog predsjednika i novog Upravnog odbora našeg kluba", priopćeno je.