KARAČIĆ UOČI HERCEGOVAČKOG DERBIJA 'Promijenili su trenera i to će nam otežati stvari'

Toni Karačić NK Široki Brijeg
Antonio Slišković/NK Široki Brijeg

Konferencija za medije NK Široki Brijeg uoči povratka na Pecaru i derbija s FK Velež Mostar u sklopu 3. kola WWin lige BiH održana je danas u press salonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmicu su najaviti šef stručnog stožera Toni Karačić, te igrači Tomislav Tomić i Ilija Bagarić.

"Nestrpljivo iščekujemo večerašnji prvi trening i nedjeljnu utakmicu na Pecari protiv Veleža", kazao je Karačić u uvodu.
"Moramo biti zadovoljni bodovnim učinkom u uvodne dvije utakmice. To je dobar poziv za sve naše navijače da nas dođu podržati u nedjelju. Igra može i mora biti puno bolja, jer je u ovom trenutku slabija u odnosu na rezultate, ali vjerujem kako ova momčad ima snage i iskustva da se igra digne na veću razinu", istaknuo je Karačić.

Naglasio je kako promjena u stručnom stožeru Veleža otežava pripremu ove utakmice.

"Promijenili su trenera i sada će utakmicu voditi dosadašnji pomoćnici. To će sigurno otežati stvari u pripremi ove utakmice, ali mi moramo biti fokusirani na sebe i pred svojim navijačima dati sve od sebe za pobjedu", kazao je Karačić.

Ilija Bagarić i Tomislav Tomić istaknuli su kako nestrpljivo čekaju nedjelju i povratak na Pecaru.

"Koliko je god Pecara nedostajala nama igračima, svakako je nedostajala i našim navijačima da zajedno slavimo na našem stadionu. S nestrpljenjem čekamo ovu utakmicu, momčad je spremna i među nama vlada odlična atmosfera. Velež je uvijek neugodan protivnik, ali mi ćemo dati sve od sebe i nadam se kako ćemo u pozitivnom nizu nastaviti ovu novu sezonu", naglasio je Ilija Bagarić.

"Za nas je važan povratak na Pecaru, jer svim našim protivnicima nezgodno je igrati na ovom stadionu. Pecara je hram nogometa i svima nama igračima, ali i našim navijačima ona jako puno znači. Velež nije dobro ušao u sezonu i mijenjali su trenera, ali mi moramo gledati na sebe i moramo se postaviti čvrsto pred svojim navijačima", istaknuo je Tomić.

Uloga glavnog suca pripala je Aleksandru Njegomiroviću kojem će asistirati Dejan Stjepanović i Dženan Milić. Četvrti sudac je Armin Kukić, a u VAR sobi će biti Dragan Petrović i Senad Ibrišimbegović. 

Utakmicu će izravno prenositi Arena Sport TV.