KARAČIĆ PRED SUSRET S IGMANOM 'Ambicije su nam uvijek iste, a to je pobjeda u svakoj utakmici'

Karačić
NK Široki

Igman i Široki Brijeg u petak otvaraju 4. kolo WWin lige BiH međusobnim susretom na Gradskom stadionu u Konjicu s početkom u 17:30 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ambicije su nam uvijek iste, a to je pobjeda u svakoj utakmici. Poraz je utjecao na nas i mobilizirao nas je. Svjesni smo nekih manjkavosti koje smo prikazali u utakmici s Veležom, ali ovo je nova utakmica i nova prilika za dokazivanje. Ova momčad ima iskustvo i kvalitetu odgovoriti na sve izazove. Vjerujem kako ćemo u ovoj utakmici potvrditi svoju kvalitetu", rekao je Karačić u uvodnom dijelu današnje konferencije za medije.

Trener Širokog Brijega istaknuo je kako sada ima znatno širi roster i manje briga u odnosu na utakmicu s Veležom.

"Imali smo nekih manjih problema s ozljedama igrača, ali sada je situacija zadovoljavajuća. Spremni dočekujemo utakmicu s Igmanom", istaknuo je Karačić.

Novinarima se obratio i branič Matej Senić koji je zbog ozljede morao ranije napustiti igru protiv Veleža.

"Prošlu sam utakmicu izašao u 50. minuti zbog jednog nezgodnog udarca. Preskočio sam jedan trening, ali hvala Bogu sada je sve u redu. Spreman sam", kazao je Senić.

"Igman ima dva uzastopna poraza i sigurno neće biti lagan posao u Konjicu. Međutim, dobro smo se pripremili i očekujemo tri boda", kazao je branič Širokog Brijega u najavi utakmice.

Glavni sudac utakmice u Konjicu bit će Ernis Džemidžić iz Goražda, a njemu će asistirati Slobodan Vukosav iz Trebinja i Hasan Nanić iz Bužima,

Četvrti sudac je Haris Halkić iz Sanskog Mosta, dok su u VAR sobi Irfan Peljto iz Sarajeva i Marko Perić iz Mostara.

Utakmicu će izravno prenositi Arena Sport TV.