IVANKOVIĆ PRED DERBI S BORCEM 'Radujem se utakmici, ali i susretu s prijateljem i bivšim suigračem Žižovićem'

Mario Ivanković
Zrinjski

Sutra u 19:45, ekipa Zrinjskog na svom terenu dočekat će aktualnog prvaka Bosne i Hercegovine, ekipu Borca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pred dvoboj ova dva tima govorio je Mario Ivanković, šef stručnog stožera Zrinjskog.

"Imali smo četiri, pet dana da se pripremimo, finaliziramo sve što je potrebno i spremni smo dočekati utakmicu," rekao je Ivanković te dodao:

"Borac je doveo mnogo novih igrača, napravio značajne promjene i ima dosta nepoznanica. Gledali smo nekoliko njihovih utakmica ove sezone jer se samo dva ili tri igrača iz prošle sezone rotiraju u ovoj ekipi. Ipak, fokusiramo se na sebe. Znamo da će utakmica biti teška i kvalitetna s obje strane," istaknuo je Ivanković.

Sadržaj se učitava...

Šef stručnog stožera Plemića raduje se nadolazećem susretu.

"Borac je ekipa koja teži igri i želi se nadigravati, što nam odgovara. Radujem se susretu s Borcem, ali i s njihovim trenerom, mojim prijateljem i bivšim suigračem Žižovićem. Siguran sam da će gledatelji uživati, a nadam se pobjedi," rekao je trener Zrinjskog.

Ivanković se dotaknuo i igračkog kadra.

"Još uvijek se prilagođavamo U21 igraču kojeg uvodimo ovisno o protivniku. Ramić nam je ispao na najmanje mjesec dana zbog ozljede. Protiv Sloge smo isprobali s Čamberom i Topićem po poluvrijeme i pokazalo se dobro. Sada imamo dilemu za Borac, ali to ćemo riješiti," zaključio je Ivanković.