ISPRIKA TRENERA VELEŽA 'Penal nas je uzdrmao, svi skupa smo krivi i sve nas boli'

Damir Čanadi
Screenshot

Velež je tijekom svoje bogate 102-godišnje povijesti imao mnogo uspona i padova, no uvjerljiv poraz 5:1 od ekipe Intera iz Andore u prvom pretkolu Konferencijske lige im je definitivno jedan od najneočekivanijih. Zbog toga se i trener Damir Čanadi ispričao navijačima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada su u ždrijebu izvukli Inter Club d'Escaldes, u Mostaru su bili presretni i već su sebe vidjeli u drugom pretkolu protiv AEK-a.

No, nakon što je prvi susret na Grbavici završio rezultatom 1:1, u Andori je Inter slavio sa 5:1 te je s ukupnih 6:2 prošao dalje, prenosi Klix.ba.

"Prvo se želim ispričati našim navijačima, koji su došli i dali sve da nam pomognu da pobijedimo. Ušli smo dosta dobro u utakmicu. Do penala smo bili dosta bolja ekipa. Penal nas je uzdrmao. Tu sam već vidio da ekipa malo misli. Onda smo primili gol, to nas je skroz bacilo nazad i izbacilo iz cijelog ritma. Tu ne možemo tražiti krivce, samo smo mi krivi. Svi zajedno smo krivi", rekao je Čanadi, dodavši:

"Moramo sjesti i analizirati igru. Protivnik je bio jako efektivan, zabio je gol iz svake šanse. Mi smo imali dosta dobre šanse u prvih 45 minuta. Haska, Mlinarić, penal... To je nogomet. Sve nas boli. Naši navijači su bili vrhunski, stajali su iza ekipe od prve minute, a podržali su ih i poslije utakmice", rekao je Čanadi.

Veležu nakon svega ostaje da se što bolje pripremi za domaće prvenstvo.

"Sada se možemo pripremiti za prvenstvo i gledati da vratimo naše igrače. Nedostaju nam četiri-pet ozlijeđenih igrača. Imamo dosta igrača koje moramo tek dovesti na neki nivo. Nema plakanja, nego idemo dalje. Prvo moramo pronaći našu formaciju. Dolazi Lauš, opet imamo novog igrača. S novim transferima moramo dobiti novi impuls. Vidimo koliko ovisimo o Hrkaću, kada on nedostaje. I to smo osjetili", zaključio je trener Veleža.

Podsjetimo, u objavi na službenoj Facebook stranici, iz Veleža su kao razlog poraza naveli da su mislili da se izostanci i rovitost zbog ozljeda nekih bitnih karika iz prošle sezone neće značajnije osjetiti.