HANULJAK U LOKOMOTIVI Posušje ostvarilo najveći transfer u povijesti kluba

Marko Hanuljak
HŠK Posušje

Marko Hanuljak više nije nogometaš HŠK Posušje. Naime, on je kako je priopćeno s Mokrog Doca od danas novi igrač zagrebačke Lokomotive. Kako doznaje Hercegovina.info, odlaskom Hanuljka Posušje je napravilo jedan od najvećih izlaznih transfera u povijesti kluba, ali i kada je riječ o odlascima iz Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Transfermarkt prelazak Hanuljka na Kajzericu procjenjuje na 300.000 eura, što je svakako fantastična cifra za hercegovačkog Premijerligaša.

Kako doznajemo, za njega su ponude poslala još četiri kluba iz inozemstva, a jedan od njih je bio i moldavski Sheriff, no Lokosi su bili najkonkretniji. Doznajemo i to kako se Posušje ugradilo i u postotak od iduće prodaje ovog nogometaša, tako da bi u budućnosti ovaj transfer mogao za klub s Mokrog Doca biti još izdašniji.

Hanuljak je u Posušje stigao u lipnju 2022. iz druge momčadi Osijeka, a svojim igrama u Posušju skrenuo je na sebe pozornost i Petra Krpana koji ga je pozvao u U-23 reprezentaciju Hrvatske.

Karijeru je Hanuljak počeo u Hypo Limac, a nastupao je još za Mouscron i Fiorentinu, te Osijek 2. Ovom 23-godišnjem nogometašu iz Đakova Lokomotiva će tako biti šesti klub u karijeri. 

Transfer Hanuljka još jedan je dokaz da HŠK Posušje iz dana u dan raste kao klub u svim segmentima. Dodajmo i to kako je Posušje računajući na odlazak Hanuljka potpisalo Luku Mrkovića koji je stigao iz Croatije Zmijavci, a da stvar bude zanimljivija i on je nosio dres Lokomtive te Rudeša.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.