EURONASTUPI NAŠIH KLUBOVA Blijede partije Veleža i Borca, no obje momčadi mogu se nadati prolasku

FK Velež Grbavica
Vijesti.ba

Bh. predstavnici u europskim natjecanjima jučer se i nisu baš proslavili unatoč aktivnim i koliko-toliko pozitivnim rezultatima iz prvih utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mostarski Velež na zamjenskom terenu odigrao je blijedih 1:1 s andorskim predstavnikom Interom u susretu gdje su svi očekivali malo jači trening. Da stvar bude gora po 'Rođene', momčad iz Andore prva je povela, a Velež se morao čupati u nastavku susreta te je ipak došao do izjednačenja.

'Rođeni' se sigurno imaju čemu nadati u uzvratu koji je na rasporedu 18. srpnja, no iako je početak sezone i dosta je novih igrača u momčadi, ekipe poput andorske ne bi trebale predstavljati prepreke našim predstavnicima.

Mala bolja je situacija u Banjoj Luci nakon jučerašnje utakmice u kojoj Borac također nije ništa posebno pokazao protiv albanske Egnatije. Svi prisutni na stadionu i koji su gledali preko malih ekrana jedino čega će se sjećati za par tjedana je skandiranje 'Kosovo je Srbija' zbog kojega je susret prekinut, a Banjolučane vjerojatno očekuje i kazna od europskog krovnog nogometnog saveza.

Ipak za radost domaćih pobrinuo se Hrelja u, doslovno, zadnjim sekundama susreta te Banjolučani pred uzvrat u Elbasani idu s minimalnom prednošću od 1:0.

Revanš susret u Albaniji na rasporedu je 17. srpnja.