VIDEO  Džeko plovi Dalmacijom i pjeva hajdučke pjesme, navijači Hajduka mu opsjedaju Instagram

Džeko i Ibričić
instagram

Nogometaši Fenerbahčea završili su bazični dio priprema u Austriji i vratili su se u Istanbul, a čini se kako je Jose Mourinho dao igračima još nekoliko dana za odmor. Edin Džeko iskoristio ih je da se sa Senijadom Ibričićem zaleti na kratku "đitu", piše Gol.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ibro je njihovo druženje stavio na društvene mreže i još malo raspalio maštu navijača Hajduka koji su polako već odustali od dolaska legendarnog bh. napadača.

"Napravio sam sve što sam mogao. S moje strane je sve odrađeno, ali realnost je nešto drugo. To će na kraju vjerojatno presuditi, što će odlučiti u Feneru. Ima ugovor s njima još godinu dana", kazao je Ibričić tijekom gostovanja u Podcast Inkubatoru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bivši nogometaš tvrdi da Džeko ima simpatiju prema Hajduku:

"Više od 15 godina ljetuje u Dalmaciji, dolazio je na puno utakmica Hajduka. Svi su ga super primili, sigurno da je to dodatni motiv zbog kojeg bi on došao", zaključio je.

Hajdukov navijački puk već je bio odustao od Edina Džeke, ali poslije današnjih objava Senijada Ibričića na društvenim mrežama, pogubili su razum.

Ibro i Edin otišli su na đitu brodom i objavljuju na Instagramu, a na posljednjoj snimci Senijad, Džeko i društvo zapjevali su Hajdukovu himnu. I manje od toga bacilo bi Split u trans…

"Ako sad nije potpisao, nikad neće“, jedan je od komentara navijača Hajduka na društvenim mrežama.

"Napij ga i daj mu papir neka potpiše", pišu drugi.