ČEKA SE ODLUKA MUP-a Hoće li Ultrasi moći na gradski derbi protiv Veleža?

Velež Zrinjski
Hercegovina.info

U subotu su Mostaru igra još jedan gradski derbi u kojem će Velež na svom terenu stadiona 'Arena Rođeni' dočekati HŠK Zrinjski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obje momčadi u taj susret ulaze na krilima pobjeda. Velež je jučer u Gabeli uvjerljivo svladao GOŠK rezultatom 0:4, dok je Zrinjski s 3:0 bio bolji od Širokog Brijega u hercegovačkom derbiju.

No, bez obzira na navedene rezultate i stanje na tablici očekuje se ispunjen stadion i vatrena atmosfera kako to obično biva kada su u pitanju susreti ova dva gradska rivala.

No, prema svemu sudeći Zrinjski će ostati uskraćen za podršku svojih navijača Ultrasa. Naime, kako doznajemo njima će biti zabranjen odlazak na derbi, baš kako je zabranjen bio dolazak pripadnicima Red Army na prošli derbi koji se igrao pod Bijelim Brijegom, a sve u sjeni oduzimanja transparenata između ove dvije navijačke skupine.

Kako doznaje Hercegovina.info, sutra će MUP Hercegovačko-neretvanske županije održati sastanak na ovu temu nakon čega će pasti odluka. Prema informacijama, ona je bliža tome da Ultrasi ovaj put ipak ne budu u Vrapčićima.

Standings provided by Sofascore

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.