ČAPLJINAC PRESUDAN KOD TRANSFERA Član srebrne generacije Hajdukovih juniora napustio Hajduk

Duje Reić
Luka Stanzl/PIXSELL

Hajdukovi juniori koji su 2022. godine igrali finale UEFA-ine Lige mladih razišli su se na sve strane. Neki su, poput Rokasa Pukštasa, Borne Buljana, Šimuna Hrgovića postali dio prve ekipe uz koju je još nekoliko tih mladića, ali mnogi su napustili Poljud.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najnovije ime na tom popisu je i Duje Reić koji je tada bio jedan od najmlađih. Reić je 2006. godište te još ima pravo nastupa za juniore, a danas je odradio prelazak iz Hajduka u Lokomotivu te će igrati za tamošnju juniorsku ekipu, prenosi Dalmatinski portal.

Lokomotivine juniore vodi Nikica Jelavić koji je bio i presudan u realizaciji posla, a Reić će sada u Zagreb nakon što je godinama igrao za Hajdukove mlade selekcije.

Startao u trima utakmicama na putu do srebra

Bio je važan kotačić u dolasku do finala u Ženevi te ga je Marijan Budimir koristio kao startera protiv Šahtara, Manchester Cityja i Borussije Dortmund, a protiv Milana i AZ-a je Reić ulazio s klupe.

Već je to četvrti odlazak iz Hajduka na Kajzericu ovog ljeta jer isto su napravili Filip Čuić i Ivan Krolo, kao i Toni Silić koji je posuđen Lokosima.