FOTO/VIDEO  Borac svladao Posušje i odnio bodove s Mokrog Doca

HŠK Posušje Borac
HŠK Posušje

Nogometaši Borca slavili su večeras na Mokrom Docu protiv Posušja rezultatom 0:2 i upisali važna tri boda nakon poraza u derbiju protiv Sarajeva. Oba pogotka pala su u drugom poluvremenu, a strijelci za Borac bili su Kulašin i Despotović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvu ozbiljniju priliku na utakmici vidjeli smo u 28. minuti. Kulašin je pucao iz neposredne blizine, ali Galić je to odlično obranio.

Dvije minute kasnije prilika na drugoj strani. Pucao je Rozić, a Manojlović spašava svoju mrežu.

Do kraja prvog poluvremena vidjeli smo još udarac Mieresa na ubacivanje Kvržića, no otišlo je to pokraj vrata Galića.

Nastavak počinje prilikom Borca u 50. minuti. Pucao je Herera, ali Galić je još jednom bio na visini zadatka. Dvije minute kasnije pokušao je glavom Despotović, ali neprecizno.

U 61. minuti najveća prilika za Borac. Kulašin je iskosa pogodio vratnicu.

No, deset minuta kasnije trese se mreža Posušja. Herera je ubacio prizemnu loptu, loše reagirala obrana domaćih i lopta dolazi na drugu vratnicu do Kulašina koji pogađa za vodstvo svoje momčadi.

Sadržaj se učitava...

Samo minutu kasnije mogli su igrači Posušja do poravnanja. Kobiljar je odlično povukao kontru i dodao do Rozića čiji udarac odlični čupa Manojlović i odbija u korner.

U 77. minuti ubacio je iz slobodnog udarca Čuljak, a Rozić glavom pucao pokraj vratnice gostiju.

U 81. minuti Borac je riješio pitanje pobjednika. Savić je prošao po lijevoj strani, ponovno je jako loše reagirala obrana Posušja, a Despotović samo postavio nogu i loptu poslao u mrežu. Neobjašnjiva dva pogotka su primili domaći. Imat će što trener Duško Vranešević reći svojoj obrani nakon utakmice.

Do kraja utakmice rezultat se nije mijenjao i Borac je zasluženo osvojio tri boda.

Standings provided by Sofascore

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.