VIDEO  Borac hrabro pao kod PAOK-a

PAOK Borac
PAOK

U prvoj utakmici 2. pretkola Lige prvaka Borac je poražen na gostovanju kod PAOK-a rezultatom 3:2. Hrabru i dobru utakmicu odigrali su nogometaši Mladena Žižovića koji je susret pratio s tribina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poveo je PAOK u 17. minuti utakmice. Nakon ubačaja iz kuta loše je reagirala obrana Borca koja je zaboravila na Kuliarakisa koji iz neposredne blizine pogađa mrežu Šiškovskog.

Sadržaj se učitava...

No, slavlje domaćih kratko je trajalo. Pet minuta kasnije vidjeli smo jedanaesterac za Borac. Prilikom sudara sa svojim vratarem nogometaš PAOK-a je dirao loptu rukom, a sudac pokazao na bijelu točku. Siguran izvođač bio je Erera.

Sadržaj se učitava...

Do nove prednosti PAOK je došao u 40. minuti. Ponovno se mreža zatresla nakon ubačaja iz kornera. Nakon što obrana Borca nije uspjela izbaciti loptu iz svog kaznenog prostora ona je došla do Ozdoeva čiji udarac brani Šiškovski, ali se lopta odbija do Kulierakisa koji je ponovno glavom posprema u mrežu.

Sadržaj se učitava...

U sudačkoj nadoknadi prvog dijela Borac dolazi do novog izjednačenja. Vuković je ukrao jednu loptu i povukao polukontru, sjajno pronašao Kulašina na drugoj vratnici koji pogađa za 2:2.

Sadržaj se učitava...

Na samom početku nastavka PAOK je ponovno u prednosti. Nevjerojatno i treći pogodak Borac je primio nakon ubačaja iz kuta. Despodov je ubacio, Šiškovski "zaplivao" u prazno, a Ekong pogodio za novu prednost Grka.

Sadržaj se učitava...

Do kraja utakmice PAOK je imao nekoliko izglednih prilika za postizanje četvrtog pogotka, dok je s druge strane Borac zaprijetio preko Vukovića iz slobodnog udarca. No, rezultat se nije mijenjao, te Banjalučani imaju aktivan rezultat pred uzvrat na svom terenu za sedam dana.