BIO JE MILJENIK IGORA BIŠĆANA Zrinjski dovodi velikog talenta Dinama

Fran Topić
GNK Dinamo

HŠK Zrinjski i dalje radi na preslagivanju kadra za novi sezonu. Klub su u ovom prijelaznom roku napustili Aldin Hrvanović, Damir Zlomislić i Antonio Soldo. Zlomislić se vratio na Pecaru u NK Široki Brijeg, Antonio Soldo na Mikri Dolac u HŠK Posušje, dok za sada nije poznato gdje će karijeru nastaviti Aldin Hrvanović za kojim brojni navijači Zrinjskog žale.

S druge strane u Zrinjski je iz Rijeke stigao David Čamber, dijete mostarskog kluba.

Kako doznaje Hercegovina.info u Zrinjski stiže i napadač Fran Topić. Riječ je o mladom igraču 20-godišnjaku koji pod Bijeli Brijeg stiže iz Dinama s kojim ima ugovor do 2026. godine. 

Sadržaj se učitava...

Proteklu sezonu Topić je proveo u Rudešu na posudbi, a karijeru je započeo u Sesvetama. Riječ je o igraču koji je bio miljenik Igora Bišćana koji mu je u Dinamu pružao dosta prilika. 

U protekloj sezoni za Rudeš je postigao dva pogotka, od kojih jedan svom Dinamu, te dodao asistenciju.

Uz Topića u Zrinjski sigurno stiže Ivan Posavec, 25-godišnji veznjak slovenske Olimpije, koji je također karijeru započeo u Dinamu. Za Olimpiju je prošle sezone upisao dva pogotka i četiri asistencije.

Što se tiče Vinka Rozića koji je u Zrinjski trebao doći iz Posušja, treba istaknuti kako je on bio isključivo želja donedavnog trenera Zrinjskog Željka Petrovića, a s obzirom na njegov odlazak, za sada nije poznato hoće li se ostvariti taj dolazak.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.