APEL IZ ZRINJSKOG 'Pod uvjetnom smo kaznom pa molimo navijače da se suzdrže od nedoličnog ponašanja'

Ultras
HŠK Zrinjski

Ekipa Zrinjskog večeras započinje svoju novu europsku avanturu dvobojem protiv debitanta u europskim kupovima, slovenskog Brava. Plemići su veliki favoriti i nema sumnje da će stadion Pod Bijelim brijegom biti dobro popunjen, no iz kluba naviječa pozivajuna lijepo ponašanje, s obzirom na činjenicu da su pod uvjetnom kaznom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zrinjski je nakon utakmice protiv Legije prošle sezone u Ligi konferencije uvjetno kažnjen i kazna će se aktivirati ako se isti prekršaj ponovi u sljedeće dvije godine. Zbog toga, iz Zrinjskog apeliraju na svoje navijače da fer i korektno navijaju, te da ne koriste pirotehniku i ubacuju predmete u teren.

"S obzirom na činjenicu da smo nakon prošlosezonske utakmice protiv Legije uvjetno kažnjeni odigravanjem jedne utakmice pred praznim tribinama, a koja će na snazi biti dvije godine, HŠK Zrinjski snažno apelira na navijače da se suzdrže od svakog oblika nedoličnog ponašanja, prije svega od korištenja pirotehnike (rakete, baklje i slično) i ubacivanja predmeta u teren, a sve kako bi spriječili aktiviranje kazne u prvoj sljedećoj europskoj utakmici koja nas, iskreno vjerujemo, čeka već 15. kolovoza", priopćeno je iz kluba.