ANTE REBIĆ NAPUSTIO BEŠIKTAŠ 'Tužan sam i posramljen'

Ante Rebić
Profimedia

Epilog koji je bio izvjestan već mjesecima konačno je dobio i službenu potvrdu - Ante Rebić raskinuo je ugovor s Bešiktašom. Nakon Splita, Fiorentine, RB Leipziga, Eintracht Frankfurta, Milana te na kraju Bešiktaša za kojeg je ljetos potpisao ugovor "težak" oko četiri milijuna eura po sezoni u potrazi je za novim klubom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon samo jedne sezone provedene u redovima turskog velikana i 23 odigrane utakmice od kojih je posljednja bila još u veljači bivši hrvatski reprezentativac dobio je papire i slobodan je u odabiru nove sredine. A prema pisanju turskih medija Rebić bi se mogao vratiti u poznato okruženje, u Veronu za koju je odigrao deset utakmica u sezoni 2015./16. kao posuđeni igrač Fiorentine, prenose Sportske novosti.

Rebić se, inače, na društvenim mrežama oglasio s porukom navijačima Bešiktaša.

"Dragi navijači Bešiktaša, prošla sezona imala je dobar početak za mene. Iako smo imali poteškoća zbog nekih promjena, nikad nisam odustao. Međutim, podlegao sam ambicijama i doživio tešku ozljedu. Nisam ljut. Samo sam jako tužan i posramljen. Znam da nisam opravdao očekivanja. Ipak, ne vjerujte svemu što piše u medijima. Ja sam samo nogometaš koji živi svoju strast prema nogometu i znoji se za pobjedu. Od danas nisam igrač Bešiktaša. Hvala svima na podršci. Nadam se da će ovo biti dobra sezona za vas. Najveći Bešiktaš!", napisao je.