LJUBUŠAK ANTE NIŽIĆ Primljen u Taekwondo kuću slavnih u Munchenu

Ante Nižić
Radio Ljubuški

Ljubušak Ante Nižić primljen je u petak 23. kolovoza 2024. godine u Taekwondo Hall of Fame (Kuću slavnih). Ovogodišnja svečanost prijema u Kuću slavnih Taekwandoa održana je u Münchenu, izvještava Radio Ljubuški.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječ je o najvećem priznanju koje se dodjeljuje u ovom olimpijskom sportu, a gosp. Nižiću priznanje je dodijeljeno kao začetniku i osnivaču prvog Taekwando kluba u Bosni i Hercegovini, za dugogodišnji sportski aktivizam i promicanje ovog borilačkog športa u Bosni i Hercegovini. Dodjela nagrade se održala u svečanoj dvorani hotela Holiday Inn u Münchenu a po riječima samog gosp. Nižića sve je proteklo u iznimnoj atmosferi.

“Uistinu svečanost je protekla u dostojanstvenoj atmosferu za ovaj značajan događaj, a sve uz eleganciju i energiju kojom su zračili svi prisutni. …“Poseban je to osjećaj nakon toliko godina u ovom sportu, neizmjerno sam ponosan i počašćen što sam dobio ovo priznanje…zbog svoje lokacije, već i zbog raznovrsnosti.”

Ante Nižić
Radio Ljubuški

Gosp. Nižić uputio je i posebnu zahvalu “Posebnu zahvalnost upućujem predsjedniku Taekwondo Hall of Fame dr. Gerardu Robbinsonu, velemajstoru prof.mag. gosp. Miroslavu Brežanu 9 DAN.”