KATARINA KRIŠTO Mlada hrvatska judašica se za Olimpijadu pripremala u Mostaru, danas može uzeti senzacionalnu medalju

Katarina Krišto
instagram

Mlada hrvatska džudašica Katarina Krišto potpuno je oduševila u prvim dvjema borbama na Olimpijskim igrama u Parizu, a danas je u kategoriji do 63 kilograma nastupila protiv Jisu Kim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eventualnom pobjedom u četvrtfinalu Krišto je mogla doći jako blizu osvajanju medalje, a to je i učinila. Pobijedila je Kim i još je samo jedan trijumf dijeli od nove medalje za Hrvatsku na OI.

U meču koji se nije mogao gledati na televiziji u izravnom prijenosu sve do posljednjih sekundi, a ni pošteno pratiti na stranici Olimpijskih igara jer je organizatorima pao sustav, Krišto je ponovno otišla u dodatno vrijeme i ostvarivanje zlatnog boda koji je naposljetku i upisala ipponom, piše Telegram.

Napet meč odlučen u dodatnom vremenu

Meč je odmah krenuo žestoko; Korejka je već na početku ozbiljno zaprijetila Krišto koja se uspjela izvući iz klinča, a sve je otišlo, kao i protiv Japanke u osmini finala, u igranje na zlatni bod. Splićanka je na kraju ipponom uspjela svladati još jednu od favoritkinja turnira.

Polufinale je na rasporedu u 16:51 pa ga nemojte propustiti.

Bio je to novi senzacionalni rezultat mlade Splićanke koja je potpuno oduševila javnost današnjim nastupom, a još nije gotov. Sjajno!