ŽIVOT JE DA SE ŽIVI Nina Badrić u Grčkoj upoznala hrvatskog reprezentativca, pa objavila 'Na medenom smo mjesecu'

Nina Badrić
Instagram

Nina Badrić uživa na Mikonosu u Grčkoj, a s pratiteljima redovno dijeli fotke i snimke s odmora. Nedavno se pohvalila kako je na odmoru srela hrvatskog reprezentativca Josipa Juranovića i njegovu suprugu Lanu Miholjević, koji medeni mjesec također provode u Grčkoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi smo na medenom mjesecu i super nam je. Nogomet smo doktorirali i sad uživamo u životu jer život je da se živi", napisala je pjevačica uz fotku na kojoj pozira s parom, piše Index.hr.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Održali crkveno vjenčanje uoči Eura

Podsjetimo, Josip i Riječanka Lana zaljubili su se prije pet godina u Splitu, dok je Juranović igrao u Hajduku, a Lana bila na fakultetu. Zaručili su se prije dvije godine u Splitu, a oženili se pred matičarom u lipnju prošle godine. Uoči početka Europskog prvenstva u nogometu održali su u lipnju crkveno vjenčanje

Među uzvanicima je bila i menadžerica hrvatske nogometne reprezentacije Iva Olivari, koja je na Instagramu podijelila video prvog plesa mladenaca. Međutim drugi članovi reprezentacije nisu mogli prisustvovati vjenčanju jer su se tada u Rijeci pripremali za Euro, a Josip je dobio slobodan dan kako bi se mogao oženiti.