PRIZOR IZ BAJKE Tata po mamu i bebu došao bijelom kočijom

Tata po mamu i bebu došao bijelom kočijom

Ako ste mislili da ste do sada vidjeli sve, pripremite se za iznenađenje. Mnogi će se složiti da je jedna od najljepših vožnji ona kada svoju suprugu i novorođenče vraćaju kući iz bolnice, a jedan se otac posebice potrudio učiniti ovu vožnju nezapamćenom. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, prizor zabilježen jučer ispred bijeljinske bolnice "Sveti Vračevi", gdje je Božidar Miljanović iz Ugljevika došao u bijeloj kočiji kako bi svoju suprugu Zlatu i njihovu novorođenu kćerkicu Milicu vratio njihovom domu iz rodilišta, zasigurno će se još dugo prepričavati. 

Kako je ispričao za hercegovina.info, Božidar ima nekoliko konja i kočiju i odlučio je iskoristiti lijepo vrijeme kako bi otišao po suprugu i dijete u bolnicu. 

„Imamo dvije kobile lipicanerke, stare 9 i 11 godina, a od nedavno imamo i malo pojačanje u vidu ždrebeta kojega smo kupili kako bismo ga spasili od ružne sudbine koja ga je trebala snaći“, kazao je. 

Tata po mamu i bebu došao bijelom kočijom

Inače, malena djevojčica Milica je njihovo četvrto dijete, a društvo će joj praviti braća Rade i Marko i sestra Sunčica

„Mama i beba su Bogu hvala dobro, lijepo se oporavljaju, a braća i sestrica se vesele prinovi u našem domu“, zaključio je ponosni otac. 

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.