USKORO POSTAJU RODITELJI Mateo i Izabel Kovačić sa sinom izašli u šetnju, ona pokazala trudnički trbuh

Mateo i Izabel Kovačić
Profimedia

Hrvatski reprezentativac i igrač Manchester Cityja, Mateo Kovačić, iskoristio je sunčano vrijeme za šetnju sa suprugom Izabel i sinom Ivanom. Viđeni su u šetnji ulicama Cheshirea, gdje su ih fotografi snimili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mateo je za šetnju odabrao opuštenu sivu odjevnu kombinaciju, dok je Izabel odabrala dugu crnu haljinu, koja je istaknula njezin trudnički trbuh, a sve je upotpunila crnom jaknom. Ivana su držali za ruke dok su pili kavu, a kasnije ga je Mateo i nosio, piše Index.hr.

Mateo i Izabel Kovačić

Inače, Mateo je u nedjelju bio zvijezda utakmice Manchester Cityja i Chelsea, na kojoj je zabio drugi pogodak za svoj klub, koji je naposljetku pobijedio s rezultatom 2:0. Njegov pogodak je dobio brojne pohvale, a Mateo je kasnije na društvenim mrežama izrazio ponos. "Tri boda i dobra igra ekipe, nije loš početak sezone", napisao je.

Čekaju drugo dijete

Podsjetimo, Izabel je u početku skrivala trudnoću od javnosti, a uoči Europskog prvenstva otkrila je da čeka drugo dijete. Tada je na Instagramu objavila fotku u uskoj haljini kojom je naglasila trudnički trbuh. 

Mateo i Izabel vjenčali su se 2017. godine u Sesvetskim Selima, gdje su se i upoznali kad je Izabel pjevala u crkvenom zboru, a on bio ministrant. Sinčić Ivan stigao im je 2020., a krsni kum mu je bio Luka Modrić.