THOMPSON U DUGOPOLJU Na stadionu bio i njegov sin kojemu je posvetio pjesmu

Marko Perković Thompson Dugopolje
Marko Perković Thompson/Facebook

Marko Perković Thompson sinoć je održao koncert u Dugopolju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Preko 35 tisuća poklonika njegovog glazbenog opusa pjevalo je u jedan glas svaku njegovu pjesmu. Jedan od najemotivnijih trenutaka večeri bio je kada se Thompson obratio publici ovim riječima:

"Sljedeću pjesmu posvećujem svoj djeci. Ja večeras ne bih bio ovdje da nije bilo ovog momka, za kojeg ste svi molili. Hvala vam na tome. I on je ovdje s nama večeras. Sine dragi, voli te tvoj tata, tebe i tvoje sestre i brata", riječi su koje je Perković prvenstveno posvetio svom ozbiljno bolesnom sinu, prenosi Slobodna Dalmacija.

Nakon toga je zapjevao “Sine moj”, što je publika nagradila pljeskom, ovacijama i ujednačenim pjevanjem. Stadionom su odzvanjale emotivne riječi pjesme  i skandiranje: "Marko, Marko!"

Marko Perković Thompson Dugopolje
Foto: Marko Perković Thompson/Facebook


Uz pjesme koje slave domoljublje, vjeru i hrvatsku povijest, ova večer je bila posebna za sve prisutne, a posebno za one koji su prvi put doživjeli energiju Thompsonovih hitova uživo.

"Okrenimo ruke prema Bogu, prema Kristu, našoj Majci gore i svim svecima i zapjevajmo: ‘Neću izdat ja‘”, pozvao je Thompson, nakon čega su sve ruke bile u zraku.

Večer je započela s velikim očekivanjima, a stadion je dva i pol sata prije početka koncerta već bio ispunjen Thompsonovim fanovima. 

Marko Perković Thompson Dugopolje
Foto: Marko Perković Thompson/Facebook


Čim je pjevač stupio na pozornicu, atmosfera je eksplodirala: uz prve taktove uvodne pjesme “Početak” stadionom se prolomio snažan pljesak i oduševljenje publike. 

Hrvatske zastave su se vijorile iznad mnoštva uz pirotehnički spektakl, bakljadu i vatromet odmah na početku.

''Vidim mnogo mladih ljudi, pravi ste. Zajedništvo je naša snaga, nemojte dozvoliti da vas razdvoje. Pokažite svima kako se ljubi domovina i živi Bog koji ju nam je darovao. Iz ljubavi prema svojoj domovini zapjevajmo svi 'Nema predaje''', kazao je Thompson obraćajući se publici.