VIDEO  Stigla je 'Pobjeda' od Analize Uma

Analiza uma cb

'Analiza umA' ponosno objavljuje singl, 'Pobjeda', koja je konačno došla do svog punog potencijala nakon dugog stvaralačkog procesa. Ova je pjesma, opisana od strane benda, kao dijete teškog poroda koje će na kraju postati wunderkind. "Nastaje već dugo godina i postoji više verzija. Mijenjao se tekst, ritam, itd., ali tek sada je dobila pravi oblik i zvuk koji zaslužuje", govore iz 'Analize Uma'. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo je da se snimala u tri grada, u tri države. U Frankfurtu, u Skoplju i u Zagrebu. Glazbu i tekst potpisuje frontmen Marko Pavić, a Trajko Simonovski, čovjek koji je s pokojnim Tošom Proeskim proveo preko 10 godina na pozornici, pored klavira odsvirao je i fretless-bass kojim još i najbolje vlada te koji u njegovim rukama zvuči kao čarolija. Trajko je također zaslužan i za vrlo topao miks i dinamičnu produkciju koja je pjesmi napunila pluća i dala živost kakvu sve rijeđe čujemo.

Sadržaj se učitava...

Otkucaj srca, groove i ritam pjesmi je dao Dado Marinković, bubnjar 'Parnog Valjka', te umjetnik čiji puls svakodnevno čujemo na pjesmama raznih izvođača poput Gibonnija, Olivera, Merlina i mnogih drugih. Ivan Petrovski je pjesmu okrunio svojim gitarskim solom i učinio je kraljicom, navodi se iz Dallas recordsa.

"Mi smo sretni i zahvalni na ovoj lijepoj suradnji, te da 'Pobjeda' napokon izlijeće iz kaveza!" poručuju iz benda. Pjesma je dostupna na svim digitalnim streaming servisima.