SREĆA DRUGIH I NJEZINA JE SREĆA Glumica iz Mostara podijelila lijepe vijesti

Ornela Vištica
Instagram

Glumica Ornela Vištica na društvenim mrežama podijelila je sretne vijesti o svojoj kolegici iz kazališta, Ivom, koja je postala baka. Ova emotivna objava istaknula posebnu vezu među glumcima iz ansambla Kerempuha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naša Iva, jedan od obožavanih likova glumačkog ansambla Kerempuha, postala je baka. Dijelimo svi sreću s našom Ivom," napisala je Ornela uz nekoliko fotografija. "Ovo je prilika da joj zahvalim za sve – za poštovanje, osmijeh, kreativnost, čuda koja radi rukama i što me naučila kako u par minuta da stavim periku."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ornela je ovom porukom pokazala duboku zahvalnost prema svojoj kolegici, naglašavajući prijateljstvo i podršku koje dijele kroz rad u kazalištu. Čini se da su ove riječi duboko dirnule Ivu, koja je ubrzo odgovorila s radošću: "Ajme, Ornela!! Puno ti hvala na ovim divnim riječima!"

Ornela Vištica, poznata po svojoj karijeri na malim ekranima i u kazalištu, često koristi društvene mreže kako bi podijelila posebne trenutke iz svog života, a ovo je samo još jedan primjer koliko cijeni međuljudske odnose i uspjehe svojih kolega.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.